DESPRE NOI

DESPRE NOI

Suntem o organizație cu sediul în București, care promovează limba portugheză în întreaga ei complexitate.

Cum facem asta?

Prin activitățile pe care le organizăm urmărim să dezvoltăm, pe lângă competențele lingvistice, competențe pragmatice și interculturale. Învățarea unei limbi străine nu se rezumă la stăpânirea noțiunilor de gramatică și de vocabular. Lărgirea orizontului de cunoaștere și înțelegerea culturii celuilalt sunt aspecte fundamentale pentru ca un act de comunicare să fie unul de success.

Dacă vreți să aflați noutăți despre activitatea noastră și despre limba portugheză, vă invităm să vă abonați la newsletter și/sau să ne urmăriți pe LinkedInInstagram și Facebook .

Interesați de o colaborare? Ne găsiți la contact@falaportugues.ro.

MEMBRI

Cristina Nițu, Formator limba portugheză
contact@falaportugues.ro

Cristina este membru fondator al organizației, de care se ocupă încă de la înființare. Este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine a Universității din București, secția Filologie (portugheză-engleză). Predă limba portugheză din 2012. Este formator acreditat și traducător autorizat de Ministerul Justiției, iar în 2015 a obținut certificatul CELTA – Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages (University of Cambridge). În prezent urmează studii doctorale în domeniul lingvisticii la Universitatea din București.

Andrei Busuioc, Graphic & Web Designer
busuioc@falaportugues.ro

Andrei se ocupă de prezenţa noastră online şi de materialele de prezentare ale organizaţiei. Este absolvent al Facultăţii de Matematică şi Informatică din cadrul Universităţii din Bucureşti. Când nu se ocupă de Graphic și Web Design, își dedică timpul ilustrațiilor și animațiilor 2D şi 3D. Este creatorul logoului Fala Português! și al identității vizuale asociate brandului nostru. A ilustrat două povești pentru copii și publică ilustrații frecvent pe conturile sale de social media.